Safaalan’da itfaiyecilik eğitimi verildi

Safaalan’da itfaiyecilik eğitimi verildi
Yayınlama: 29.12.2017
A+
A-


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Safaalan Mahallesi’nde öğrencilere, öğretmenlere ve velilere yönelik eğitim verildi.

ÖĞRENCİ, ÖĞRETMEN VE VELİLER BİLİNÇLENDİRİLİYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından bilinçlendirme faaliyetleri kapsamında Safaalan Mahallesi’nde anasınıfı, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine, öğretmenlerine ve velilere yönelik eğitim gerçekleştirildi. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, vermiş olduğu eğitimlerle her türlü acil olaya zamanında ve doğru bir şekilde müdahale etmek, can ve mal kaybını asgari düzeyde tutarak afet ve yangınlar konusunda da öğrenci, öğretmen ve velileri bilinçlendiriyor.
MUHTAR ÖZMEN TEŞEKKÜR ETTİ
Öğrencilere yönelik verilen eğitimlerde yetkililer, itfaiye teşkilatı, yangından korunma ve yangın anında yapılması gerekenleri anlattı. Ayrıca yangın öncesinde alınması gereken tedbirlerden de bahseden İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, yangın sonrasında da yapılacaklar hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Konu ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Safaalan Muhtarı Mehmet Özmen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire başkanlığına, eğitime katılan öğrenci, öğretmen ve velilere teşekkür etti.

Saray Haber