Şampiyon Saray Belediyespor

Şampiyon Saray Belediyespor
Yayınlama: 08.02.2015
A+
A-

Tekirdağ 1. Amatör Küme’de sezonun en büyüğü Saray Belediyespor oldu! Yeşil Beyazlılar, ligin son haftasında Çukuryurtspor’u 3-0 yenerek namağlup şampiyonluğa ulaştı. 90 dakikanın sonunda Şampiyonluk Kupası Kaptan Bora’nın ellerinde yükselirken, Saray Belediyespor yönetimiyle, oyuncusuyla ve seyircisiyle şampiyonluğu doyasıya kutladı.
IMG_6624
Saray Belediyespor Tekirdağ 1. Amatör Küme’yi namağlup şampiyon tamamlayarak, Süper Amatör Lig’e yükseldi.

Saray Stadı’nda oynanan karşılaşmada Saray Belediyespor, sahaya şu kadro ile çıktı:
Tugay, Hüseyin, Bayram, Semih, Seçkin, Orçun, Sefa, Serdar, Erdoğan, Bora, , Oğuzkan. Antrenör Kemal Özmen.
IMG_6680
İLK YARI 2-0
İlk yarıya tutuk başlayan Saray Belediyespor, 20 dakikadan sonra Çukuryurtspor’a oyundaki üstünlüğünü kabul ettirdi. Saray Belediyespor ilk yarıda Erdoğan ve Serdar’ın golleri ile devreyi 2-0 önde tamamladı.

MAÇ 3-0 BİTTİ
Daha başa baş bir oyunun ortaya konduğu ikinci yarıda Saray Belediyespor, hızlı ataklarla rakip kalede gol aradı. Hızlı gelişen Saray Belediyespor atağında Oğuzkan’ın ara pasında Sefa kaleci ile karşı karşıya kaldı. Plase bir vuruşla topu ağlarla buluşturan Sefa, skoru 3-0 taşıdı. Mücadelenin kalan dakikalarında gol sesi çıkmayınca Saray Belediyespor sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.
IMG_6702
SARAY HALKININ GURURU OLDUNUZ
Maçın bitiş düdüğünün ardından saha içinde Kupa Töreni düzenlenirken, teşekkür konuşması yapan Saray Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, şunları ifade etti:
“Öncelikli olarak oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Bu başarıda en büyük pay sahibi onlar. Bu şampiyonluk bizleri olduğu kadar tüm Saray Halkını da gururlandırdı. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde Saray Belediyesporumuzu çok daha iyi noktalara taşıyacağız.”
IMG_6738
SARAY BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Törende düşüncelerini paylaşan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, şunları dile getirdi:
“Saray sportif alanda başarıdan başarıya koşuyor. Yaz Spor Okullarından güç alan takımlarımızın ve okullarımızın şampiyonlukları peş peşe geliyor. Bugün de Saray Belediyesporumuz 1. Amatör Ligde namağlup şampiyon olarak bizleri gururlandırdı. Bu şampiyonlukta emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere, teknik heyetimize, yönetimimize ve çok değerli Saray Belediyespor taraftarına teşekür ediyorum. Saray Belediyesi’nin bugüne dek imkânları doğrultusunda spora yaptığı yatırım, bundan sonraki süreçte katlanarak devam edecektir.”
IMG_6789
BU TESİSLER SİZE HELAL OLSUN!
Kupa Töreni’nde son konuşmayı yapan Saray Kaymakamı Hüseyin Öner, şampiyonluk sevinci paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Son dönemde spor alanında çok önemli başarılar elde ettik. Sarayımızın takımları ve okulları ilçemizi başarıyla temsil ediyorlar. Bu başarılarından dolayı bütün takımlarımızı yürekten kutluyorum. Bu başarıda son dönemde hayata geçirilen tesisleşme çok önemli bir etken oldu. Elde ettiğiniz bu şampiyonluklar ‘Bu tesisler sizlere helal olsun’ dedirtti. İnanıyorum ki, bu başarılar devam edecek, Saray sportif alanda çok daha iyi noktalara gelecektir. Saray Belediyespor’un şampiyonluğunda emeği geçen herkesi canı gönülden kutluyorum” dedi.
IMG_6775
ŞAMPİYONLUK KUPASI BORA’NIN ELLERİNDE YÜKSELDİ
Konuşmaların ardından sıra şampiyon takıma kupasının teslim edilmesine geldi. Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban Şampiyonluk Kupası’nı Şampiyonluğun önemli mimarlarından biri olan Kaptan Bora Kolcuoğlu’na teslim ettiler. Bir sezonluk zorlu mücadelelerin sonucunda kupayı havaya kaldıran Saray Belediyesporlu oyuncular büyük mutluluk yaşarken, taraftarlarla birlikte sahasın içinde dakikalarca şampiyonluğun tadını çıkardılar. Saha içine gelen davul zurna ile vur patlasın çal oynasın eğlenen futbolcular ve teknik heyet, Kupayla ile birlikte şampiyonluk selfiesi çektirmeyi de ihmal etmediler.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber