Şampiyon Takımdan Kaymakam Öner’e ziyaret

Şampiyon Takımdan Kaymakam Öner’e ziyaret
Yayınlama: 26.12.2014
A+
A-

Liselerarası Futbol Turnuvası’nda gol yemeden şampiyon olan Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i ziyaret etti. Şampiyon Takım başarı ve mutluluğunu Kaymakam Öner’le paylaşırken, tüm öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam Öner bölge şampiyonasında öğrencilere başarılar diledi.
???????????????????????????????
Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Liselerarası Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Futbol Takımı, Okul Müdürü Şafak Yılmaz ve Beden Eğitimi Öğretmeni Oktay Güntaş ile birlikte Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’i makamında ziyaret etti.

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ KAYMAKAM ÖNER’LE PAYLAŞTILAR
Turnuvada gol yemeden şampiyonluğa uzanarak, Çanakkale’de yapılacak bölge şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil etme hakkı kazanan öğrenciler, şampiyonluğun mutluluğunu ve gururunu Saray Kaymakamı Hüseyin Öner ile paylaştılar.

KAYMAKAM ÖNER ÖĞRENCİLERİ KUTLADI
Tüm öğrencilerle tek tek ilgilenen ve başarılarından dolayı kutlayan Kaymakam Öner,  sportif ve sosyo-kültürel başarılarının yanında akademik başarılarında gerekliliğini ifade etti. Sosyo-kültürel faaliyetlerle İlçemizin adının duyurulmasında öğrencilerimizin bu başarılarının önemli olduğunu belirten Kaymakam Öner, bölge şampiyonasında Tekirdağ’ı temsil edecek öğrencilere başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber