Saray Belediyesi’nden bir yenilik daha

Saray Belediyesi’nden bir yenilik daha
Yayınlama: 14.08.2015
A+
A-

Atatürk Alanı’na dev LED Ekran yerleştiren Saray Belediyesi, belediye hizmetleri ile ilgili duyuru ve ilanları buradan yayınlayacak.

net ledLED EKRAN HİZMETE GİRDİ
Saray Belediyesi faaliyetlerinin yakından takip edilebilmesi için Atatürk Alanı’na dev LED Ekran yerleştirdi. Geçtiğimiz hafta kurulan dev LED ekran hizmete girerken, vatandaşların ilgisini şimdiden çekmiş durumda. Saray Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları anlatan fotoğrafların göstertildiği LED ekranda, eski Saray fotoğrafların slaytı gibi sürekli değişiklik gösterecek görüntüler yer alıyor. Ayrıca LED ekrandan film ve maç gösterileri de yapılacak.
ÇALIŞMALARIMIZI HERKES İZLEYEBİLECEK
Çalışmayla ilgili olarak bilgi veren Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, “Belediyemizin yaptığı çalışmaların halkımızla paylaşılması, ilçemizin daha etkin tanıtımının sağlanması, çeşitli kurumların ilan ve programlarının halkımıza bildirilmesi, haberleşmede etkinliğin ve verimliliğin artırılıp, yapılacak bilgilendirmelerde görselliğin kullanılması gibi amaçlarla Atatürk Alanı’na LED ekran kurduk” dedi.
net led 2YATIRIMLARA ARA VERMEDEN DEVAM EDECEĞİZ
LED ekran sayesinde Saray halkının yapılan hizmetlerden haberdar olacağının altını çizen Başkan Çoban, “Led ekrandan Belediyemizin çalışmalarının yanında, film ve maç gösterimleri de yapacağız. Saray Belediyesi olarak çağın getirdiği yenilikleri Saray Halkıyla buluşturarak, vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmesi için yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber