Saray Belediyespor Dayanışma Yemeği düzenliyor

Saray Belediyespor Dayanışma Yemeği düzenliyor
Yayınlama: 10.11.2014
A+
A-

Futbol, Basketbol ve Voleybol branşlarında 300’e yakın sporcuyla ilçemizi en iyi şekilde temsil eden Saray Belediyespor birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenliyor.
saray bel spor
İlçemizin ve bölgemizin en eski ve en köklü spor kulübü olan Saray Belediyespor 14 Kasım Cuma günü akşamı Saray Restaurant’ta yemek düzenliyor. Sezona özellikle futbol branşında başarılı sonuçlar alarak başlayan Saray Belediyespor, Tekirdağ 1. Amatör B. Grubu’nda oynadığı 6 maç sonrası namağlup liderliğini sürdürüyor.

300 LİSANSLI SPORCU DESTEK BEKLİYOR
Son yıllarda Saray Belediyesinin Yaz Spor Okullarını sürekli ve başarılı bir şekilde devam ettirmesi sonucu büyük bir sporcu havuzuna kavuşan kulübün başta Futbol, Basketbol ve Voleybol olmak üzere 300’e yakın aktif lisanslı sporcusu bulunuyor. Özellikle küçük ve genç yaşlardaki kategorilerde birçok sporcusu olan kulübün önümüzdeki yıllarının güvencede olduğu yöneticiler tarafından kalın çizgilerle çiziliyor. Eğitmenler ve antrenörler nezaretinde gelişimlerini sürdüren genç sporculara hem spor yapma hem de yarışma imkânı sunduklarını söyleyen yetkililer gelinen noktadan oldukça memnunlar.

İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURDUK
Kamuoyunun genellikle Saray Belediyespor futbol takımını bildiğini ve onun başarılarının takip edildiğini belirten Kulüp yetkilileri, bu yılda Saray Belediyesi’nin de maddi ve manevi katkılarını alarak iddialı bir futbol takımı oluşturduklarını, futbolun diğer spor branşlarının ve kulübün lokomotifi olması nedeniyle bu yıl şampiyon olacaklarını ve diğer faaliyet gösterdikleri branşlarında bundan olumlu etkileneceklerini ifade ettiler. Ayrıca Saray Belediyesporlu yöneticiler, şampiyonluğun hem ilçenin tanıtımına katkıda bulunacağını hem de şampiyonlukla birlikte gençlerin ve kamuoyunun daha fazla ilgisini ve desteğini göreceklerini belirtiler.
Bu yılki kadar aktif lisanslı sporcu sayısına geçmişte hiç ulaşılmadığının belirtildiği açıklamada Saray Belediyespor’un hem maddi hem de manevi olarak desteklenmesi amacıyla 14 Kasım Cuma günü eğlenceli bir yemek düzenleneceği belirtildi.
Saray Belediyespor logo
YEMEĞE KATILIM ŞAMPİYONLUK YOLUNDA ÖNEMLİ BİR ADIM
Birlik, Beraberlik ve Dayanışmanın amaçlandığı bu gecede herkesi dayanışmaya davet eden Kulüp Başkanı İbrahim Aksoy, Saray Belediyespor’un ve sporcuların desteklenmesi amacıyla geceyi düzenlediklerini belirterek, “Bilet alarak yemeğe katılım Saray Belediyespor’un başarıya ve şampiyonluklara ulaşması için çok önemli. Kulübümüzde idari işler yönetim kurulunca, sportif etkinlikler de sporcular ve eğitmenler tarafından en iyi şekilde yerine getiriliyor. Malzeme ve birçok masrafta Saray Belediyesince karşılanıyor. Her branşta iyi işlere imza attığımız bu süreçte şampiyonluklar için küçük bir desteğinde Saray kamuoyu ve sporu seven insanlarca yerine getirilmesinin önemli bir ihtiyaç olduğunu hissediyoruz” dedi.

GÖNLÜNDE SARAY VE SPOR OLAN HERKESİ YEMEĞE BEKLİYORUZ
Yemek bilet bedelinin 100 TL olduğunu belirten başkan İbrahim Aksoy kendisi dışında Yönetici Levent Köksalan ve Mehmet Tezeroğulları’nın bilet satışında yetkili olduğunu belirtti. Saray’da sporun çok daha iyi noktalara gelmesi için istekli ve gönüllü olan herkesi yemeğe katılmaya davet eden Aksoy, “Gönlünde Saray ve Spor sevgisi olan herkesi Saray Belediyespor yemeğine bekliyoruz dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber