Saray Belediyespor farklı başladı

Saray Belediyespor farklı başladı
Yayınlama: 07.12.2020
A+
A-

Saray Belediyespor Türkiye Basketbol 2. Ligine (TB2L) galibiyetle başladı. Deplasmanda Darıca Gençlerbirliği’ni 97-79’luk skorla deviren temsilcimiz lige farklı bir başlangıç yaptı

Saray Belediyespor TB2L ilk hafta mücadelesinde Kocaeli deplasmanında Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı.

Cumartesi günü Gebze Kapalı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini 24-13, devreyi ise 55-42 önde tamamlayan Saray Belediyespor maçı 97-79’luk bir skorla tamamladı.

Maç ile ilgili değerlendirmede bulunan Saray Belediyespor Başantrenörü Ercan Dedeoğlu, şunları kaydetti:
“Tarihimizdeki ilk 2.Lig maçımızı kazanmak bizi çok mutlu etti. Bu yılki amacımız bu ligde kalmayı başarmak; fakat kesinlikle daha büyük işler yapabilecek potansiyelde bir ekibiz. Maç maç konsantre olmaya devam edeceğiz.

Bu maça dönecek olursak; ilk dakikadan itibaren güzel konsantre olduk, her oyuncumun skora katkı sunması çok güzel, hatta kadroya giremeyen ya da o an benchte olan oyuncularımın oynayan arkadaşlarına verdikleri destek beni en çok mutlu eden nokta.

Hepsi birbirinden karakterli çocuklar, oyuncularımı tebrik ediyorum, misafirperverce bizi ağırlayan Darıca Gençlerbirliği kulübüne de teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizin adını en iyi şekilde temsil etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz.”

karşıyaka escort bayan

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber