Saray Belediyespor fırtınası dinmiyor 3-0

Saray Belediyespor fırtınası dinmiyor 3-0
Yayınlama: 16.10.2014
A+
A-

Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu’na fırtına gibi bir başlangıç yapan Saray Belediyespor galibiyet serisine devam ediyor. Ligin 3 hafta mücadelesinde deplasmanda Ahımehmetspor’a konuk olan Saray Belediyespor ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-0’la geçerek, liderliğini sürdürdü.
saray belediyespor
Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu 3.hafta mücadelesinde Saray Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Ahımehmetspor’u 3-0 yendi.
Ergene Sahası’nda oynanan karşılaşmada takımımız şu onbirle mücadele etti: “Tugay, Hüseyin, Oğuz(Dk. 60 Ümit), Semih, Bayram, Orçun, Sefa (Dk. 55 Serdar), Oğuzkan, Erdoğan, Bora (Dk. 70 Serdar Karakoç), Akın. Antrenör Kemal Özmen.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI
İlk yarıya tutuk başlayan Saray Belediyespor, rakibi karşısında istediği baskıyı oluşturamayınca aradığı golü bir türlü bulamadı. Bu devrede Serdar ve Akın ile 2 net gol pozisyonunu değerlendiremeyen Saray Belediyespor soyunma odasına 0-0’lık sonuçla gitti. İlk yarıda dikkat çeken bir diğer nokta ise yan hakemin ofsaytla yakından uzaktan ilgisi olmayan bir pozisyonda ofsayt bayrağı kaldırarak, Saray Belediyespor’un net gol pozisyonunu engellemesi oldu.

OĞUZKAN 2 GOLLE FARKI GETİREN İSİM OLDU
İkinci yarıya Antrenör Kemal Özmen uyarıları ve taktik müdahaleleri ile başlayan Saray Belediyespor oyundaki ağırlığını hissettirmeye başladı. Maçın 46. Dakikasında Hüseyin’in şık golü ile 1-0 öne geçen Saray Belediyespor, bu gol sonrası oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Mücadelenin 65 ve 77. Dakikalarında Oğuzkan’la 2 gol daha bulan Saray Belediyespor, skoru 3-0’a getirdi. Maçın kalan bölümünde yakaladığı kontra atakları iyi değerlendiremeyen Saray Belediyespor, sahadan 3-0 gibi net bir skorla galip ayrıldı.

ÖZMEN; İLK YARIYI EN AZ 20 PUANLA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ
Bu sonuçla puanını 9’a çıkaran Saray Belediyespor grubundaki liderliğini pekiştirmiş oldu. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen, takımın oyunundan son derece memnun olduğunu belirterek, “Oyuncularım ilk yarı biraz tutuklardı ama ikinci yarı ile birlikte kendilerine gelerek gerçek oyunlarını sahaya yansıttılar. Üçüncü maçımızdan da 3-0 gibi net bir skorla galip ayrılmak, şampiyonluğun en iddialı takımlarından biri olduğumuzu herkese gösterdi. İlk hedefimiz ligin ilk yarısını en az 20 puanla tamamlayarak, zirveyi kimseye bırakmamak. Bu hafta sahamızda zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Taraftarlarımızı ve bütün halkımızı Pazar günü oynayacağımız Çorlu Aslanspor maçına davet ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber