Saray Belediyespor ligi 5. sırada tamamladı

Saray Belediyespor ligi 5. sırada tamamladı
Yayınlama: 22.04.2016
A+
A-

Bu sezon Süper Amatör Lig’de mücadele eden Saray Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı 1461 Karadenizspor’u 5-2’lik skorla devirerek, sezonu 5. sırada tamamladı.
saray belediyespor17 Nisan Pazar günü Süleymanpaşa 13 Kasım Sahası’nda oynanan mücadelede Saray Belediyespor şu kadro ile mücadele etti:
“Rami(Gökay), Uğur, Rasim, Orçun, Bayram, Fatih Can(Samet), Fevzi, Batıkan, Emir, Bora, Türker(Metehan). Antrenör Kemal Özmen.
İLK YARI 4-0
Maça oldukça hızlı başlayan Saray Belediyespor organize ataklarla rakip kalede gol aradı. Bora’nın golü ile mücadelede öne geçen Saray Belediyespor, Türker, Fevzi ve Emir’in golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı.
MAÇI 5-2 KAZANDIK
Mücadelenin ikinci yarısı Antrenör Kemal Özmen genç oyunculara şans tanırken, Saray Belediyespor Türker’in ayağından bulduğu golle farkı 5’e çıkardı. Maçın son bölümlerinde özelikle defansta basit hatalar yapan Saray Belediyespor, kalesinde 2 gol görünce skor 5-2’ye geldi. Maç son dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Saray Belediyespor sahadan 5-2’lik galibiyetle ayrıldı.
LİGİ 5. SIRADA TAMAMLADIK
Saray Belediyespor bu sezon ilk defa katıldığı Süper Amatör Ligi, oynadığı 24 maçta elde ettiği 12 galibiyet, 1 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 37 puanla 5’inci sırada tamamladı. 24 maçta rakip kaleleri 55 defa havalandıran Saray Belediyespor kalesinde ise 40 gol gördü.
ÖZMEN; LİGİ İYİ BİR YERDE TAMAMLADIK
Lig maçlarının tamamlanmasından sonra sezonu değerlendiren Saray Belediyespor Antrenörü Kemal Özmen, şunları ifade etti:
“Bu sezon ilk defa katıldığımız Süper Amatör Lig’i 5. Sırada tamamladık. İlk sezonda bu noktada olmak bence önemli bir başarıdır. Oyuncularım sezon içinde gösterdikleri performanstan genel olarak memnunum. Son haftalardaki düşüşü yaşamasaydık, ligi bir basamak daha yukarıda tamamlayabilirdik. Önümüzdeki sezon genç oyuncularımızı takıma takviye ederek, başarımızı daha ileriye taşımayı hedefliyoruz.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber