Saray Belediyespor yedi bitirdi

Saray Belediyespor yedi bitirdi
Yayınlama: 26.12.2014
A+
A-

Süper Amatör Lige çıkmayı garantileyen Saray Belediyespor ligin 12 haftasında sahasında Ahımehmetspor’u konuk etti. Erdoğan 4 golle yıldızlaştığı maçta rakibini 7-0 gibi farklı bir skorla deviren Saray Belediyespor, ligin bitmesine 6 hafta kala Süper Amatöre çıkmayı garantiledi.
Saray Belediyespor yedi bitirdi
Sahasında Ahımehmetspor’u konuk eden Saray Belediyespor, rakibini 7-0 gibi sansasyonel bir skorla mağlup etti.

SARAY BELEDİYESPOR’UN İLK ONBİRİ
Pazar günü Saray Stadı’nda oynanan mücadelede takımımız sahaya şu kadro ile çıktı:
Saray Belediyespor; Tugay, Hüseyin, Bayram(Oğuz), Orçun(Serhat), Semih, Serdar(Batıkan), Sefa, Ferhat, Erdoğan, Oğuzkan, Seçkin. Antrenör Kemal Özmen.

İLK YARI 3-0
Maça fırtına gibi başlayan Saray Belediyespor, hızlı ve organize ataklarla rakip kalede golü aramaya başladı. İlk golü Bayram’ın yağından bulan Saray Belediyespor, Oğuzkan ve Erdoğan’ın golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.

ERDOĞAN’DAN 4 GOLLÜK PATLAMA
Gol yağmurunun devam ettiği ikinci yarıda Erdoğan şık golü ile skoru 4-0’a taşıyan isim oldu. Sefa’nın klas golü farkı 5’e çıkarırken, maçın yıldızı Erdoğan attığı iki golle skoru 7-0’a taşırken, maçta 4 gol atarak büyük bir patlamaya imza attı. Maçın kalan dakikalarında başkan gol sesi çıkmayınca Saray Belediyespor gruptaki en rahat galibiyetlerinden birine imza atmış oldu.
saray belediyespor puan durumu
BU HAFTA BİRİNCİLİK MAÇI VAR
Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubunda Saray Belediyespor ve Çorlu Aslanspor Süper Amatör Lige çıkmayı garantilerken, gruptan birinci olarak kimin çıkacağı bu hafta sonu belli olacak. Çorlu Aslanspor ve Saray Belediyespor arasında Pazar günü Çorlu’da oynanacak maçta, sahadan galibiyetle ayrılan takım, grupta birinciliği garantilemenin de gururunu yaşayacak.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber