Saray Belediyespor’da bayrak değişimi

Saray Belediyespor’da bayrak değişimi
Yayınlama: 18.07.2017
A+
A-

Saray Belediyespor Yönetim Kurulu yayınladığı basın bildirisi ile futbol takımında antrenör değişikliğine gidildiğini duyurdu. 6 yıldır Saray Belediyespor çalıştıran deneyimli hoca Kemal Özmen’in görevinden ayrıldığını duyuran Saray Belediyespor Yönetimi, yeni sezonda takımı U-19 futbol takımının da antrenörlüğünü yapan Bora Kolcuoğlu’nun çalıştıracağını açıkladı.

KEMAL HOCAMIZA HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Saray Belediyespor Yönetim Kurulu tarafından yayınlanan basın bildirisi şu şekilde:
Uzun yıllardır Saray Belediyespor’da sporculuk, teknik direktörlük ve yöneticilik görevlerinde bulunan hocamız Kemal Özmen son 6 yıldır sürdüğü teknik direktörlük görevinden ayrılmıştır. Gerek sporculuk yaşamında gerekse teknik direktörlük görevinde Saray Belediyespor’a birçok başarı yaşatan ve yaşayan hocamıza bugüne kadar vermiş olduğu tüm hizmetleri için teşekkür ediyor; kendisine sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz. Kapımız her zaman kendisine açıktır.
BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR
Hizmetlerinin karşılığı ve hakkı olan takdiri ve saygınlığı gerek yönetimimizden gerekse kamuoyundan görecektir. Hocamız bugüne kadar camiamıza verdiği hizmetlerle Saray Belediyespor tarihindeki unutulmazlar arasında zaten yerini almıştır. Ancak bu bir bayrak yarışıdır.
YENİ HOCA BORA KOLCUOĞLU
Bu nedenle kendisinin ayrıldığı tarih itibarıyla; yine ilçemizin futbol değerlerinden Kemal Özmen hocamızın yardımcılığını yapan aynı zaman Saray Belediyespor U 19 takımımızın antrenörü olan Bora Kolcuoğlu 18.07.2017 tarihi itibarıyla Saray Belediyespor Teknik Direktörlüğü görevine getirilmiştir. Bu bayrak yarışında görevi devreden Kemal Özmen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, görevi devir alan Bora Kolcuoğlu’na başarılar diliyoruz.
SARAYSPOR RUHUNU DAHA YUKARILARA TAŞIMAK HEPİMİZİN İLKESİ OLSUN
Saray Belediyespor’da yaşanan bu görev değişimi sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kemal Özmen, şunları ifade etti:
“6 yıldır görev yaptığım Saray Belediyespor teknik direktörlük görevimi sonlandırmış bulunuyorum. Yeri geldi sevindik, yeri geldi üzüldük, şampiyonluk yaşadık. Bu süre zarfında görev yaptığımız arkadaşlara ve futbolcu kardeşlerime bundan sonra ki futbolculuk ve yaşantılarında başarılar dilerim. Sarayspor ruhunu daha yukarılara taşımak hepinizin ilkesi olsun.”

Saray Haber