Saray pilavcısına kavuştu

Saray pilavcısına kavuştu
Yayınlama: 04.05.2016
A+
A-

Pilavcı Derviş Yaşar Saray’da şubesini açtı. Saray’a açılan ilk pilav lokantası olan Pilavcı Derviş Yaşar işletmesinin kurdelesini Saray Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin kesti.
SARAY PİLAVCISINA KAVUŞTU (3)SARAY’IN İLK PİLAVCISI AÇILDI
Gün geçtik gelişen ve değişen Saray’da bugün(4 Mayıs Çarşamba Günü) saat 14.30’da gerçekleşen açılış ile Pilavcı Derviş Yaşar işletmesi ile ilk pilav lokantası ilçede faaliyete geçmiş oldu. Pilavcı Derviş Yaşar işletmesinin kurdelesini Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin keserken, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Saray Belediyesi Fen İşleri Yol Bakım Amiri Fatih Akdere de eşlik etti. Açılışa birçok esnaf ta katılım gösterdi.
SARAY PİLAVCISINA KAVUŞTU (1)“HER GÜN AYNI FİYAT AYNI LEZZET”
İşletme sahibi olan Derviş Yaşar, açılışını gerçekleştirdikleri pilavcı lokantası hakkında “Saray şubesi olarak açılış yaptık. Daha çok çiğ köfte sektöründe vardık. Pilav sektörüne de aperatif olduğu için, hızlı tüketildiği için girdik. 2 yıldır Saray’da çiğ köfte sektöründe hizmet vermekteyim. Saray’da açılan ilk pilavcı lokantası olma özelliğine sahibiz. Her gün aynı fiyat aynı lezzet. Saray halkına hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.
KURDELEYİ BAŞKAN YARDIMCISI PERÇİN KESTİ
İlçede açılan ilk pilavcı işletmesinin açılışına, Trakya Belediye Başkanları toplantısında olduğu için Edirne’de bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban katılamazken işletmenin kurdelesini Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin kesti. Belediye Başkan Yardımcısı Perçin, açılışta gerçekleştirdiği konuşmada “Cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Allah utandırmasın.”dedi ve bol kazançlar diledi.
PİLAV VE AYRAN İKRAM EDİLDİ
Gerçekleşen açılışın ardından Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin ve Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen’e, işletme sahibi Derviş Yaşar tarafından pilav ve ayran ikramında bulunuldu. Açılış toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

HABER: Kübra YAVUZ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber