Saray’ın Yeşilçamı açıldı

Saray’ın Yeşilçamı açıldı
Yayınlama: 12.10.2019
A+
A-

İşletmeciliğini 40 yıldır Saray’da esnaflık yapan Kamil Gonce’nin yaptığı Yeşilçam Kıraathanesi hizmete açıldı. Ayaspaşa Mahallesi Yeğen Caddesi No:6/A adresinde hizmet vermeye başlayan Yeşilçam Kıraathanesi nostaljik atmosferi ve şark köşesi ile dikkat çekiyor.

Saray Yeşilçam Kıraathanesi bugün saat 13.30’da Ayaspaşa Mahallesi Yeğen Caddesi No:6/A adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU
Geniş katılımla gerçekleşen açılış törenine Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ, 22. dönem Tekirdağ Milletvekili Erdoğan Kaplan, 2009-2019 dönemi Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Levent Köksalan, ADD Saray Şube Başkanı Metin Durak, TRT Sanatçısı Sami Aksu, Mahalle Muhtarları ve Saray esnafı katıldı.
“KAMİL GONCE KÜLLERİNDEN DOĞMUŞ BİR ESNAFTIR”
Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Yıllarca patronluğumu yapmış olan Kamil Gonce ağabeyimin işyerinin açılışında bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kendisi defalarca küllerinden doğmuş, nice zorlukların üzerinden gelmiş bir esnaftır. Bu işletmeyi Saray’a kazandırarak tekrardan küllerinden doğması takdire şayandır. Kendisini kutluyor, iş yerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

YEŞİLÇAM KIRAATHANESİ TAM NOT ALDI

Başkan Erkiş’in konuşmasının ardından kesilen kurdele ile Yeşilçam Kıraathanesi hizmete açıldı. Açılış törenine katılanlarla yakından ilgilenen işletme sahibi Kamil Gonce, Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncuları ile Yeşilçam filmlerinden kesitlerin olduğu tablolarla donattığını iş yerinde davetlilere ikramda bulundu. Yeşilçam Kıraathanesi farklı tarzı, geniş ve ferah ortamı ile açılışa katılan davetlilerden tam not aldı.
GONCE TEŞEKKÜR ETTİ
40 yıldır Saray’da esnaflık yapan Yeşilçam Kıraathanesinin İşletmecisi Kamil Gonce, şunları ifade etti:
“Esnaflığa 1979 yılında Dostlar Kıraathanesi ile başladım. Bülent Ecevit Parkında uzun bir dönem Saray halkına hizmet verdim. Son olarak Saray Pazarcılar Derneği Lokalinin işletmeciliğini yaptım. Bugün yeni bir işletmeyi, Yeşilçam Kıraathanesini Saray’a kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum. İsim olarak Yeşilçam’ı tercih etmemim nedeni hem bir nostalji havası oluşturmak hem de Yeşilçam kültürünü yaşatmaktır. İşletmemiz asma katında bulunan şark köşesi ile birlikte oldukça geniş ve ferah bir ortama sahip. Bugün gerçekleştirdiğimiz açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum.”

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber