Sarayspor, Galatasaray’ı 21 sayı farkla yendi

Sarayspor, Galatasaray’ı 21 sayı farkla yendi
Yayınlama: 14.09.2021
A+
A-

Bu sezon ligde üst sıraları hedefleyen Sarayspor 1953 hazırlık maçında Galatasaray’ın 2. Lig’de mücadele edeceği takım ile karşılaştı. Rakibini 77-56’lık skorla 21 sayı farkla deviren Sarayspor, sezon öncesi ligdeki rakiplerine gözdağı verdi

Sarayspor 1953 cumartesi günü Florya Metin Oktay tesislerinde Galatasaray’ın 2. ligte mücadele edeceği takımı ile hazırlık maçı gerçekleştirdi.
SARAYSPOR’DAN RAKİPLERİNE GÖZDAĞI
Galatasaray’ın sert ve etkili başladığı mücadelede ilk periyodun ortasından itibaren Sarayspor oyunu domine etmeye başladı. Yıllardır bir arada oynayan rakibine karşı, üstünlüğünü maçın son dakikasına kadar ortaya koyan oyuncularımızın fiziksel durumu göz doldurdu. Sarayspor’da Batuhan Bahçe idmanda darbeye dayalı kısa süreli bir sakatlık yaşadığı için bu maçta teknik ekip tarafından riske edilmedi. Biray Yener ve Cansın Bağlan’ın hücumu iyi organize ettiği gözlemlenirken, Abdülkadir Çakır oyunun temposunun artmasına katkı sundu. Ercan Donat pota altını domine ederken, bu yıl çok farklı bir sezon geçireceğinin işaretlerini verdi. 4 numaralı pozisyonda oynayan Uğur Arı ve Alperen Tolga İzgin oyuna kattıkları sertlikle hem hücumda hem savunmada büyük katkılar sağladı. Takımımızın en tecrubeli oyuncusu Hadi Doğan oyunda olduğu her dakika kalitesini ortaya koyarken, Uğur İşgören hücumda yüzdeli şutlarıyla fark yarattı. Yunus Emre Ünlü oyun konsantrasyonunu sağladığı anlarda katkı sunarken, 2004 doğumlu genç oyuncumuz Eren Özer yaklaşık 15 dakika sahada kaldı ve geleceğe dair umutlar veren bir oyun sergilemeyi başardı. İyi oyunu ve mücadelesi ile takdir toplayan Sarayspor, maçı 77-56’lık skorla 21 sayı farkla kazanarak sezon öncesi ligdeki rakiplerine gözdağı verdi.
DEDEOĞLU: HER SARAYLININ GURUR DUYDUĞU BİR TAKIM OLACAĞIZ
Maçın ardından değerlendirmede bulunan Sarayspor Başantrenörü Ercan Dedeoğlu şunları söyledi:
“Ülkemizin güzide kulübü Galatasaray’a bizlere göstermiş oldukları misafirperverce tutumlarından dolayı çok teşekkür ederim. Tempolu ve sert bir takıma karşı oynadık. Yerleştirmeye çalıştığımız hücum ve savunma düzenlerine dair eksikliklerimizi görmemiz ve fizik durumumuzu test edebilmemiz açısından çok iyi bir maç olduğunu söyleyebilirim. Skordan bağımsız şekilde düşünüp eksikliklerimizi tamamlamaya, oyunumuzu geliştirmeye devam edeceğiz. Takım halinde gerçekten çok güzel çalıştığımızı ve lige en iyi şekilde hazırlandığımızı söyleyebilirim. Çok çalışkan ve karakterli oyunculardan kurulu bir oyuncu grubuna ve teknik ekibe sahibiz. Bir dediğimizi iki etmeyen bir kulüp yönetimi ve kulüp başkanına sahibiz. Belediye başkanımız her zaman arkamızda olduğunu bizlere hissettiriyor. Bu şartlar altında herkesten çok çalışmak zorundayız. Top başı yaptığımız günden bugüne böyle de oldu. Sezonun başladığı güne kadar da böyle devam edecek. Her Saraylının, mücadelesi, isteği ve basketbol kalitesiyle gurur duyduğu bir takım olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber