Şekerbank’tan Saraylı işletmecilere ‘Esnafım Paketi’

Şekerbank’tan Saraylı işletmecilere ‘Esnafım Paketi’
Yayınlama: 01.06.2020
A+
A-

Şekerbank, Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile “Esnafım Paketi” protokolü imzaladı. Şekerbank, 3 ay ödemesiz dönemli krediye yılda bir kez taksit erteleme imkânının sunulduğu “Esnafım Paketi” ile koronavirüs salgınına karşı oda üyelerinin nakit akışlarını destekliyor. Banka protokol kapsamında “Esnafım Paketi” ile 0.79’dan başlayan faiz oranları sunarken, oda üyelerinin 50 bin TL’ye kadar nakit ihtiyaçlarını karşılıyor. Şekerbank, paket kapsamında esnek ödeme seçeneklerinin yanı sıra kredi kartı ile banka kartını birleştirdiği sektörde bir ilk olan “Üreten Kart” ürününü de bir yıl boyunca oda üyelerine ücretsiz veriyor

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’yi de etkileyen koronavirüs salgını ile mücadelede ekonomiye desteğini sürdüren Şekerbank, bu kapsamda Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzaladı. Protokol, Şekerbank Saray Şube Müdürü Gökhan Katırcı ile Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen arasında imzalandı. Banka, koronavirüs salgını sürecinde nakit akışı etkilenen tüm oda üyelerine uygun faiz oranları, taksit erteleme ve esnek ödeme seçeneklerinin yer aldığı “Esnafım Paketi”ni sunuyor.
YILDA BİR KEZ TAKSİT ERTELEME İMKANI
Şekerbank, “Esnafım Paketi” ile oda üyelerinin 45.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçlarını yüzde 0.79’dan başlayan faiz oranlarıyla karşılıyor. 3 aya kadar ödemesiz dönem seçeneğinin bulunduğu kredi kapsamında, ödemelerini düzenli yapan oda üyelerine yılda bir kez olmak üzere taksit erteleme imkânı sunuluyor. “Esnafım Paketi” içerisinde ayrıca 3 ayda bir taksit ödeme seçeneği de yer alıyor.
“ÜRETEN KART” ÜCRETSİZ!
Şekerbank, “Esnafım Paketi” ile oda üyelerine nakit desteğinin yanı sıra Türkiye ve Avrupa’da ilk kez kredi kartı ve banka kartını birleştirdiği ürünü “Üreten Kart”ı 5.000 TL limit ile bir yıl boyunca ücretsiz sunuyor. Oda üyeleri, “Üreten Kart” ile tüm şirket harcamalarını gerçekleştirirken, aynı zamanda şubeye gitmeden ATM’den kredi başvurusu yapabiliyor, kredi tutarını da ATM’den çekebiliyor.
GÖKHAN KATIRCI: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ”
Şekerbank Saray Şube Müdürü Gökhan Katırcı konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Zorlu koronavirüs salgını sürecinde de müşterilerimizi destekleyerek salgının olumsuz ekonomik etkilerinin en aza indirilmesi için çalışıyoruz. Bu protokol ile de oda üyelerine, ‘Esnafım Paketi’miz kapsamında farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunuyoruz. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de esnaf ve işletmelerimizi yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.
ALİ ÖZEN: “BU OLAĞANÜSTÜ DÖNEMDE SAĞLADIĞI DESTEKLER İÇİN ŞEKERBANK’I KUTLUYORUM”
Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Özen de Şekerbank’ın üyeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üretene her koşulda ihtiyacına yönelik finansal destek sağlayan Şekerbank’a bu olağanüstü dönemde de yanımızda yer aldığı için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber