Tarla yolları bakım çalışmasında sona gelindi

Tarla yolları bakım çalışmasında sona gelindi
Yayınlama: 28.05.2016
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü faaliyet neticesinde bir aydır devam eden tarla yolları bakım çalışmasında sona gelindi. Saray Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışma neticesinde bir ayda yaklaşık olarak 1600 kilometre yolda bakım yapıldı.

Kübra YAVUZ -Saray Gazetesi

Tarla yolları bakım çalışmasında sona gelindi (1)BAKIM ONARIM ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Saray Belediyesi’nin birlikte yürüttüğü tarla yolları bakım çalışmasında sona gelindi. Önceden köy statüsünde olan 17 mahallede tamamlanan çalışmaların ardından  Saray ilçe merkezi civarındaki yollarda bakım ve onarıma devam edildi.
“HER ZAMAN ÜRETİCİMİZİN ÇİFTÇİMİZİN YANINDAYIZ”
Çalışmayı yerinde inceleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, kolay gelsin dileklerini ileterek şu şekilde konuştu: “Her şeyden önce, her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanında olduk, böyle olmaya da devam edecek. Tarım ve hayvancılığın içinde bulunduğumuz yüzyılın odak noktası olduğu artık herkesin malumu. Bu anlamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaların çok önemli olduğunu düşünüyoruz” dedi.
“ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Konuşmasını sürdüren Başkan Çoban, “Saray Belediyesi olarak bir aydır yürütülen hizmete bizzat destek verdik, gerek Büyükşehir’le gerekse mahalle muhtarlarımızla koordineli bir çalışma yürütülmesi için elimizden geleni yaptık. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Çiftçimizin, üreticimizin, köylümüzün daha iyi koşullarda çalışması ve emeğinin karşılığını alabilmesi için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz.”ifadelerini kullandı.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber