Taşyasan: “Saray’ı beraber şekillendireceğiz”

Taşyasan: “Saray’ı beraber şekillendireceğiz”
Yayınlama: 07.11.2018
A+
A-


CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan, bugün saat 10.30’da Mercan Restaurant Cafe’de muhtarları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltı öncesi muhtarlara seslenen Taşyasan, “Bugün nasıl destek için köy köy, kapı kapı geziyorsam, geldiğim mahallede sizi buluyorsam Belediye Başkanlığımda da bu böyle olacak.
Haftada en az 3 köyde muhtarlarımızla, azalarımızla ve vatandaşlarımızla çay içeceğiz, dertleşeceğiz tartışacağız birlikte yöneteceğiz ve Saray’ı beraber şekillendireceğiz” dedi.

TAŞYASAN MUHTARLARI KAHVALTIDA AĞIRLADI
CHP Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan, bugün saat 10.30’da Mercan Restaurant Cafe’de kahvaltı düzenledi. Kahvaltı programına CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan, CHP Saray İlçe Yöneticileri ve muhtarlar katıldı. Taşyasan kapıda karşıladığı konukları ile yakından ilgilendi.
KAZADA HAYATINI KAYBEDEN MUHTAR AYDIN’I ANDI
Kahvaltı öncesi muhtarlara seslenen Taşyasan şöyle konuştu:
“Öncelikle hepinize hoş geldiniz diyor, vermiş ve verecek olduklarınız katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Sözlerime başlamadan önce elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Göçerler Mahalle Muhtarı Sevgili Ağabeyim Mehmet Aydın’ı rahmetle anıyor, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Siz değerli muhtarlarımızın başı sağ olsun.
“SARAY’I BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Sizler demokrasinin ilk halkasını oluşturan, kültürümüzün ve toplumumuzun en önemli yapı taşlarından birisiniz. Yapmış olduğunuz görev o kadar değerli ve büyük ki vatandaşlarımız ile aranızdaki bağ, yerel yönetimlerle bir köprü görevi görüyor. En doğru, en kaliteli ve en hızlı hizmetin halkımıza ulaşması için canla başla çalışıyorsunuz. Fedakârlık ve sevgiyle yapılan her iş kutsaldır. Sizler köylerimizdeki, mahallelerimizdeki sorunları en iyi bilen ve gece gündüz demeden takip eden kişilersiniz. Ben de bir kardeşiniz olarak halkımıza hizmet yolunda sizlerle birlikte yürümekten büyük mutluluk duyacağım. Saray Belediye Başkan Aday Adayınız olarak söylediklerimin geleceğin teminatı olarak bilinmesini yürekten arzuluyorum. Birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde, sizlerle daha güzel işler başaracağımızdan hiç kuşkunuz olmasın. Enerjimle, gençliğimle ve belediyecilik tecrübemle bu görevi en iyi şekilde yapmaya talibim. Saray’ımızın geleceğine yön verecek olan hizmetlerimizi, projelerimizi siz değerli muhtarlarımızın görüş ve önerileri benim için her zaman değerli olacaktır. Sözlerimi tamamlamadan önce belirtmek isterim ki yola nasıl başladıysam öyle devam edeceğim. Bugün nasıl destek için köy köy, kapı kapı geziyorsam, geldiğim mahallede sizi buluyorsam Belediye Başkanlığımda da böyle olacak. Haftada en az 3 köyde muhtarlarımızla, azalarımızla ve vatandaşlarımızla çay içeceğiz, dertleşeceğiz tartışacağız birlikte yöneteceğiz ve Saray’ı beraber şekillendireceğiz. Daha yaşanılır, daha mutlu bir Saray’ı birlikte yaratacağız. Sizlere tekrar teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

Saray Haber