Tehlike çanları Saray Belediyespor için çalıyor

Tehlike çanları Saray Belediyespor için çalıyor
Yayınlama: 28.11.2017
A+
A-

Sezona iyi bir başlangıç yapan Saray Belediyespor’un son haftalardaki önlenemez düşüşü devam ediyor. Pazar günü Kapaklı deplasmanında Sitespor’la karşılaşan Saray Belediyespor, 60 dakikasını 10 kişi oynadığı karşılaşmadan 4-3’lük mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla ligde 8. sıraya kadar gerileyen temsilcimiz, galibiyet hasretini 5 haftaya çıkardı.

Tekirdağ Süper Amatör Lig 10. Hafta maçında Sitespor’a 4-3 yenilen Saray Belediyespor ligdeki düşüşünü sürdürdü.
26 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maç gol düellosuna sahne oldu. Kapaklıspor maça Tugay, Doğukan, Yunus, Hakan, Uğur Hasko, Abdulmelik, Numan, Yusuf, Gökhan, Serkan ve Fatihcan ilk 11’i ile başlarken, Saray Belediyespor ise Elyamin, Bayram, Ziya, Amed Fırat, Ramazan, Servet, Onur, Fevzi, Samet, Orçun ve Alihan ilk 11’i ile başladı.
SARAY BELEDİYESPOR İYİ BAŞLADI
Maça iyi başlayan taraf temsilcimiz 2. dakikada önemli bir pozisyon yakaladı. Ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Fevzi, topu yandan auta göndererek, mutlak bir pozisyonu değerlendiremedi. Mücadelenin 5. dakikada Yusuf ile Saray Belediyespor ağlarını havalandıran Sitespor, 1-0 öne geçti. Bu gole 23. dakikada Onur ile yanıt veren Saray Belediyespor, maçta skoru eşitledi (1-1).
TEMSİLCİMİZ 10 KİŞİ KALDI
Mücadelenin 30. dakikasında rakibine faul yapan Saray Belediyesporlu Amed ikinci sarı karttan kırmız kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan rakibi karşısında ataklarını sıklaştıran Sitespor, 34. Dakikada Numan ile bulduğu golle maçta tekrar öne geçti (2-1). İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Kapaklı Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.
SON DAKİKALARDAKİ BASKI YETMEDİ
İkinci yarıda 10 kişi kalan temsilcimiz karşısında etkili bir oyun sergileyen Sitespor Numan ile 56 ve 77. Dakikalarda bulduğu iki golle skoru 4-1’e getirdi. 3 farklı geriye düşmesine karşın maçtan kopmayan temsilcimiz 83. dakikada Olcay ve 90+2’de Alihan ile farkı 1’e indirdi. Uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Sitespor sahadan 4-3’lük galibiyetle ayrıldı.
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
Bu sonuçla ligdeki düşüşüne devam eden Saray Belediyespor, 13 takımlı ligde 8. sıraya kadar geriledi. Düşme hattına bulunan Şarköyspor’la arasında 5 puan fark kalan Saray Belediyespor, önümüzdeki haftalarda çıkışa geçemezse düşme korkusunu hissetmeye başlayacak.

 

Saray Haber