Tek kutlama iki çelenk

Tek kutlama iki çelenk
Yayınlama: 19.10.2021
A+
A-

19 Ekim Muhtarlar Günü Saray’da düzenlene törenle kutlandı. Saray Muhtarlar Derneği ile Saray 1918 Muhtarlar Derneği’nin ayrı yarı çelenk sunumu gerçekleştirdiği törende, Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özmen, “Doğruda birlik iyidir, yanlışta dahi birlik iyidir, bizatihi birliğin kendisi iyidir’ diyerek Saray 1918 Muhtarlar Derneği’ne birlik çağrısı yaptı

19 Ekim Muhtarlar Günü bugün saat 11.00’de Atatürk Alanında düzenlenen törenle kutlandı.
İKİ AYRI ÇELENK SUNULDU
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Saray Muhtarlar Derneği ile Saray 1918 Muhtarlar Derneği’nin ayrı yarı çelenk sunumu gerçekleştirdi. Törende günün anlam ve önemine dair konuşmayı gerçekleştiren Saray Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Özmen, şunları kaydetti:
Muhtar devlet ile halk arasında köprüdür. Devlet tarafından bakılınca halk, halk tarafından bakılınca devlet olarak algılanır. Özetle muhtarlar toplumu oluşturan en önemli dinamik olan ailedir. İşte bizde Saray Muhtarları olarak tüm muhtar arkadaşlarımla birlikte dayanışma içerisinde mahalle sakinlerimizin hak ve hukuklarını koruyup kollama adına bu kutsal görevi icra ediyoruz.
“PANDEMİ İLE MÜCADELEDE YENİ GÖREVLERE HAZIRIZ”
Dikkat çekmek istediği bir konu ise pandemi ile mücadele kapsamında salgının ilk gününden itibaren muhtarlar olarak üzerimize düşen tüm görevlerimizi yerine getirdik. Pandemiden ülkemizin bir an önce kurtulması için yeni görevlere de hazırız. Eski normal günlerimize dönmek için var gücümüzle halkımızın yanında olacağız.
“TÜZEL KİŞİLİK HAKLARIMIZIN GERİ VERİLMESİNİ TALEP EDİYORUM”
Bu duygu ve düşüncelerle bize bugünü armağan eden Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederken, aynı zamanda muhtarlarımızın daha yetkili çalışabilmesi için gerekli düzenlemelerin yapılmasını, tekrardan tüzel kişilik haklarımızın geri verilmesini talep ettiğimizi belirtmek istiyorum.
ÖZMEN’DEN BİRLİK ÇAĞRISI
Sözlerime, ‘Doğruda birlik iyidir, yanlış da olsa birlik iyidir, bizatihi birliğin kendisi iyidir’ sözüyle son veriyor, tüm muhtar arkadaşlarımın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, saygılar sunuyorum.”
KİMLER KATILDI?
Özmen’in birlik çağrısının damga vurduğu törene, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, CHP Saray İlçe Sekreteri Hakkı Canoğlu, Ak Parti Saray İlçe Kadın Kolları başkanı Bahtıgül Çüren, CHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Fuat Ünal ve Birdal Gökdağ, Saray İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emrah Kaya, Emniyet Amiri Ebru Çoşut ve mahalle muhtarlar katıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber