Trakya Belediyeler Birliği yönetimi toplandı

Trakya Belediyeler Birliği yönetimi toplandı
Yayınlama: 18.09.2020
A+
A-

Trakya Belediyeler Birliği aylık olağan yönetim kurulu toplantısı Birlik Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirildi

Toplantıya Başkan Albayrak ile birlikte, Birlik Encümen Üyeleri Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Coşkun Tanış ve Birlik Müdürü Cemal Ogün Kürümoğlu katıldı.
TÜM BELEDİYE BAŞKANLARIMIZI KUTLUYORUM
Birlik Başkanı Kadir Albayrak toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Öncelikle çok değerli yönetim kurulu üyelerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Trakya Belediyeler Birliği olarak yeni dönemimizde çalışmalarımız hız kazandı. Yerel yönetimlerimize hizmet anlamında, çok önemli çalışmalara imza atmak hedefiyle yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. İlk olarak iletişim ve koordinasyonumuzun artması adına tüm üye belediye başkanlarımıza ziyaret programı gerçekleştirdik. Bu çerçevede büyük veya küçük ölçekli her bir belediyelerimize ne kadar fazla değer verdiğimizi ve onları önemsediğimizi göz önüne sermiş olduğumuza değinmek istiyorum. Başkanlarımıza, ekibimize göstermiş oldukları ilgi ve yakınlıkları için ayrıca teşekkür ediyorum. Birlik olarak hayata geçirmeyi hedeflediğimiz birçok projemiz ve çalışma programımız bulunmakta. Bu anlamda belediyelerimizin vizyonlarını genişletmek ve ulusal veya uluslararası tüm platformlarda çalışmalarına katkılar sağlamak adına çabamız ve arayışlarımızı sürdürüyoruz. Pandemi sürecinin azalması ve hatta sona ermesi, Birlik ve belediyelerimizin yolunun daha da açılması adına şuanda en büyük dileğimiz. Sağlık açısından dünyayı tehdit eden bu sıkıntılı dönemin belediyelerimize negatif etkileri olmaya devam ediyor. Tüm belediye başkanlarımızı çoğunlukta vatandaş odaklı hizmetleri için kutluyorum.” Dedi
PROGRAMLANAN ETKİNLİK ÇALIŞMALARI GÖZDEN GEÇİRİLDİ
Birliğin 2020 ve 2021 yıllarına ait faaliyet programı kapsamında oluşturulan konular maddeler halinde değerlendirildi.
Trakya Belediyeler Birliği organizasyonu ile düzenlenecek olan, “Proje Hazırlama Kampı” ve “Başkanlar Buluşması” programları ile ilgili son güncellemeler yönetim kurulu ile paylaşıldı.
Trakya Belediyeler Birliği ve Türkiye Belediyeler Birliği paydaşlığında gerçekleştirilecek olan “Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı” konusu ve Birliğin 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programı hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.
Trakya Belediyeler Birliği tarafından üye belediyelere katkı sunmak amacıyla gerçekleştirilecek olan bilimsel çalışmalar değerlendirilmek üzere masaya yatırıldı.
Belediye başkanları ile iletişimi güçlendirmeye yönelik üye belediyelere gerçekleştirilen ziyaret programları, Trakya turizm rotası, sınır ötesi işbirliği çalışmaları ve genel eğitim çalışmaları da toplantıda değerlendirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber