Trakya, termik santral tehdidine karşı Kapaklı’da buluşacak

Trakya, termik santral tehdidine karşı Kapaklı’da buluşacak
Yayınlama: 17.11.2017
A+
A-


Kapaklı’nın Pınarça Mahallesi’nde kurulması planlanan termik santrale karşı Kapaklı Belediyesi, Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde ‘Termik Santrale Hayır’ mitingi düzenleyecek. Termik santrale karşı ortak mücadelenin önemini vurgulayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm vatandaşları geleceğine, toprağına ve nefesine sahip çıkmak için Kapaklı’ya davet etti.

GELECEĞİNE, TOPRAĞINA, NEFESİNE SAHİP ÇIK
Kapaklı’nın Pınarça Mahallesi’nde kurulması planlanan termik santrale karşı Kapaklı Belediyesi Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde ‘Termik Santrale Hayır’ mitingi düzenleyecek. ‘Sessiz Ölüme Dur De’ sloganı ile 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı Meydanı’nda yapılacak olan mitingde termik santralin olumsuz ve yıkıcı zararları halka anlatılacak. Termik santral yapılmaması için birlikte mücadele verilecek. Termik santrale karşı ortak mücadele verilmesi gerektiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm vatandaşları geleceğine, toprağına ve nefesine sahip çıkmak için Kapaklı’ya davet etti. ‘Sessiz Ölüme Dur De’ sloganı ile 19 Kasım Pazar günü saat 14.00’da Kapaklı meydanında yapılacak olan mitinge Çerkezköy Belediyesi önünden otobüs kaldırılacak.
MANDALI’DAN ‘TERMİK SANTRALE HAYIR’ MİTİNGİNE DAVET
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı I. Birleşimi 14 Kasım Salı günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı 19 Kasım Pazar günü Kapaklı Meydanı’nda yapılacak olan ‘Termik Santrale Hayır’ mitingine Belediye Meclis Üyelerini davet etti.
“DOĞAMIZA, SOLUDUĞUMUZ HAVAYA VE GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM”
Sosyal medya hesabı üzerinden ‘Termik Santral İstemiyoruz’ başlıklı bir bildiri yayınlayan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban “Trakya’da, Kuzey Ormanları’nın yanı başında yapılması planlanan termik santrallere karşı çıkıyoruz. Pazar günü, Kapaklı ve Çerkezköy Belediyesi’nin organize ettiği mitingde bir araya geliyoruz. Doğamıza, soluduğumuz havaya ve geleceğimize sahip çıkalım” dedi.
SARAY BELEDİYESİ ‘TERMİK SANTRALE HAYIR’ MİTİNGİNE OTOBÜS KALDIRACAK
Saray Belediyesi konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Mitinge Saray’dan katılmak isteyenler için 19 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Atatürk Alanı’ndan araç kaldırılacaktır.” ifadelerine yer verdi.

 

 

Saray Haber