Trakyalı Erdem’in ilk albümü Esmer Çikolata çıktı

Trakyalı Erdem’in ilk albümü Esmer Çikolata çıktı
Yayınlama: 27.03.2018
A+
A-


Trakya’nın başarılı müzisyenlerinden ‘Trakyalı Erdem’ olarak bilinen Erdem Eryılmaz’ın ilk albümü Esmer Çikolata Okyanus Müzik etiketiyle çıktı. Esmer Çikolata ile başarılı bir çıkış yakalayan Trakyalı Erdem’in Esmer Çikolata klibi digital müzik platformlarında 1 milyon 200 bin kez izlendi.

Trakya’nın başarılı müzisyenlerden ‘Trakyalı Erdem’ olarak bilinen Erdem Eryılmaz’ın ilk albümü Esmer Çikolata Okyanus Müzik etiketiyle çıktı. 5 şarkıdan oluşan albümde şarkıların söz ve besteleri Trakyalı Erdem’e ait. Pop ve arabesk şarkılardan oluşan albüm çalışmaları 3 ayda tamamlandı.
“EN BÜYÜK HAYALİM ALBÜM YAPMAKTI”
İlk albümün kendisinin en büyük hayali ve tutkusu olduğunu belirten sanatçı Trakyalı Erdem, albümü ve kendisi hakkında şunları anlattı:
“8 yaşında müziğe başladım. 1991 senesinden beri müzik piyasasının içindeyim. Albüm benim çocukluğumdan beri en büyük hayalimdi. Esmer Çikolata ilk albümüm. 2 ay önce çıktı. 5 şarkı var. Albüm çalışmasına Kasım’da başladık. 3 aylık bir stüdyo albüm çalışmamız oldu. Besteler söz müzik hepsi kendime ait. Albüm çalışmamda titizlikle çalıştım. Profesyonel bir ekiple her şeyin en iyisini yaptım.
“İNSANLARIN HER ZAMAN HAYALLERİNİN PEŞİNDEN KOŞMASI GEREK”
Albüm çıktıktan sonra olumlu tepkiler aldım. 1 ay çarşıda gezemez oldum. Kral TV’de Esmer Çikolata klibi 15 günde 70 kez döndü. Amacım Trakya’nın adını duyurmak, Trakya’nın reklamını yapmak. Bundan sonrası için her sene bir single çıkartıp şarkılarımı duyurmayı hedefliyorum. İnsanların her zaman hayallerinin peşinden koşması gerek, hayallerinden asla vazgeçmesinler.”

escort izmir

Saray Haber