Uğur Emlak’tan Büyükyoncalıspor’a büyük destek

Uğur Emlak’tan Büyükyoncalıspor’a büyük destek
Yayınlama: 02.07.2018
A+
A-


Büyükyoncalıspor Tekirdağ 1. Amatör Küme’de şampiyonluğu hedefleyen bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına hızlı başladı. Uğur Emlak’ın sahipleri Bülent ve Bilal Uğur’un sponsorluk desteğini arkasına alan Büyükyoncalıspor, genç golcü Cengiz Atmaca’yı kadrosuna kattı.

Uğur Emlak’ın sahipleri Bülent ve Bilal Uğur Büyükyoncalıspor’un gerçekleştirdiği Cengiz Atmaca transferine sponsor oldu.
ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN İSTEDİK
Cumartesi günü Büyükyoncalıspor tesislerinde gerçekleşen imza törenine Büyükyoncalıspor Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, Uğur Emlak’ın sahipleri Bülent ve Bilal Uğur ile Cengiz Atmaca katıldı.
Cengiz Atmaca transferine sponsor olan Uğur Emlak adına açıklamalarda bulunan firma sahibi Bülent Uğur, Büyükyoncalıspor’un her zaman yanında olduklarını belirterek, “Öncelikle bu transfer kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Kulüp Başkanımız Yalçın Özçevik bugüne kadar önemli fedakarlıklar yaparak kulübümüz ayakta tuttu ve bugünlere getirdi. Uğur Emlak olarak bu çorbada bizimde tuzumuz olsun diyerek bu işin bir ucundan tutmaya karar verdik. Büyükyoncalı’da yaşayanlar için özellikle de gençler için spor çok önemli. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en önemli yolu spordur. Bundan sonrada Büyükyoncalıspor’a desteğimiz devam edecek” dedi.
UĞUR’DAN ESNAFA ÇAĞRI: “KULÜBÜMÜZE DESTEK OLALIM”
Büyükyoncalı esnafına da çağrıda bulunan Bülent Uğur, “Büyükyoncalıspor hepimizin kulübü. Bu nedenle sahip çıkmamız gerekiyor. Biz burada kazanıyoruz, buranın ekmeğini yiyoruz. Bütün esnaf arkadaşlarımızdan Büyükyoncalıspor’a destek olmalarını istiyorum” dedi.
ÖZÇEVİK BÜLENT VE BİLAL UĞUR’A TEŞEKKÜR ETTİ
İmza törenin de konuşan Kulüp Başkanı Yalçın Özçevik, şunları dile getirdi:
“Öncelikli olarak Uğur Emlak’ın sahipleri Bülent ve Bilal Uğur’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Umuyorum ki bu destek diğer esnaf arkadaşlarımıza da örnek olacaktır. Büyükyoncalıspor zor şartlar altında ayakta duran, mücadele eden bir kulüp. Bu nedenle verilen her destek bizim için çok değerli.
“ŞAMPİYONLUK MÜCADELESİNİN İÇİNDE OLACAĞIZ”
Büyükyoncalıspor her sezon kafaya oynayan bir takım olmuştur. Bu sezon da şampiyonluk mücadelesinin içinde olmak istiyoruz. Cengiz Atmaca yakından tanıdığım genç ve yetenekli bir oyuncu. Umut ediyorum ki takımımıza büyük bir güç katacaktır. Transferi camiamıza hayırlı olsun.
“FUTBOL SAHAMIZIN YAPILMASINI BEKLİYORUZ”
Her sezon olduğu gibi en önemli eksiğimiz tesis. Yılardır yapılmasını beklediğimiz Büyükyoncalıspor sahasında halen bir ilerleme yok. 12-13 bin nüfusluk bir Büyükyoncalı’ya futbol sahası ivedilikle kazandırılmalıdır. Tekirdağ Büyükşehir ve Saray Belediyesi’nden bu konuda adım atmalarını ısrarla talep ediyoruz.”
“ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM”
Büyükyoncalıspor’un yeni transferi Cengiz Atmaca ise şu değerlendirme de bulundu:
“1998 doğumluyum. Bugüne kadar Çerkezköyspor, Sitespor, Saray Belediyespor ve Doğanspor takımlarında oynadım. Transferimde Yalçın Başkanın dürüst kişiliği ve Büyükyoncalıspor bu sezon iddialı bir takım oluşturma isteği etkili oldu. Burada iyi bir sezon geçirip, Büyükyoncalıspor forması altında şampiyonluk yaşamak istiyorum.”

Saray Haber