Vatandaş mıcır yoldan şikâyetçi

Vatandaş mıcır yoldan şikâyetçi
Yayınlama: 02.08.2019
A+
A-

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Güneş Caddesi’nde sathi kaplama yol çalışması yaptı. Geçtiğimiz günlerde tamamlanan yol çalışmasına cadde üzerinde yaşayan vatandaşlardan tepki geldi. Mıcır birikintileri yüzünden yaşanan kazalarda bir çocuğun dudağının, yaşlı bir kadının da ayağının yarıldığını dile getiren vatandaşlar, “Bu mıcırı buraya hiç dökmeseler daha iyiydi” şeklinde konuştular.

Güneş Caddesi’nin mıcır kullanılarak sathi kaplama ile yapılmasına vatandaşlar tepki gösterdi.
MICIR YÜZÜNDEN ZOR ANLAR YAŞIYORLAR
Geçtiğimiz hafta sonu tamamlanan yol çalışması sonrası araç ve yaya trafiğine açılan caddede, mıcır birikintileri yüzünden vatandaşlar zor anlar yaşadı. Mıcır birikintilerine takılarak düşen bir çocuk ve yaşlı bir kadın çeşitli yerlerinden yaralandı.
HİÇ YAPMASALAR DAHA İYİYDİ
5 yaşındaki oğlu Hilmi Bulut Metin’in mıcır nedeniyle yere düştüğünü ve dudağını yardığını dile getiren Meral Tabakçı Metin, “Caddemizin yolu geçtiğimiz günlerde mıcır dökülüp yapıldı. Mıcır birikintileri yüzünden 5 yaşındaki oğlum yanımda düşerek yaralandı. Bir gün sonrada yaşlı bir teyze düştü ve ayağını yardı. Şehir merkezinde mıcır taş döküp yol mu yapılır? Böyle bir saçmalık var mı? Oğlumun dudağı yarıldı, dikişler var şuanda dudağında. Oğlumu tedavi için diş doktoruna götürdüm. İğneydi, dikişti derken o kadar çok etkilenmiş ki oğlum, artık kendine dokundurtmuyor. Benim oğlum acılar çekiyor, alt üst olduk bir haftadır. Bu yolu belki düzeltmeyecekler ama başka yolları bu şekilde yapmasınlar. Bu yol toprak yoldu senelerdir, hiçbir sıkıntı yaşamamıştık. Bu mıcırı dökeceklerine hiç dökmesinler daha iyiydi” dedi.

 

eskişehir escort

Saray Haber