Yağmur sonrası yol çalışması

Yağmur sonrası yol çalışması
Yayınlama: 16.03.2017
A+
A-


Bölgemizi etkisi altına alan yağışlı hava hafta başından itibaren etkisini sürdürdü. Saray Belediyesi Fen İşlerine Bağlı ekipler, Cumhuriyet Caddesinde yağmur sonrasında oluşan yol çukurlarını soğuk asfalt ile doldurdu.

YOL SORUNU SÜRÜYOR
Saray denince akla ne yazık ki akla gelen ilk şey bozuk yollar oluyor. 3 yılı aşkın süredir sürdürülen altyapı çalışmaları sebebiyle yol bakım onarım çalışmalarından mahrum kalan Saray’da baharın gelmesiyle birlikte yol çalışmaları başlayacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray’a gerçekleştirdiği son ziyaretinde konu ile ilgili açıklamada bulunmuştu. Başkan Albayrak, 1 Nisan’dan itibaren yol çalışmalarına başlayacaklarını belirtmişti.
SARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
Saray Belediyesi sorumluluğunda olan cadde ve yollarda ise çalışmalar sürüyor. Saray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler dün sabah saatlerinde Cumhuriyet Caddesinde soğuk asfalt çalışması gerçekleştirdi. Hafta başından itibaren etkili olan yağmur yağışı sonrasında oluşan çukurlar örtülerek yol bozukluklarına müdahale edilmiş olundu.

HABER: Ramazan FİŞEK

Saray Haber