Yaz Okulları coşkuyla açıldı

Yaz Okulları coşkuyla açıldı
Yayınlama: 12.07.2016
A+
A-

Bu yıl Saray Belediyesi tarafından yedinci kez organize edilen Yaz Okullarının açılışı, coşkuyla gerçekleştirildi. Geniş katılımlı kortej eşliğinde yürüyüş, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılışta Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban “En önemli yatırım gençliğe ve geleceğe yapılan yatırımdır.”dedi.

Ramazan FİŞEK – Saray Gazetesi

YAZ OKULLARI COŞKUYLA AÇILDI (2)ADA YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Saray Belediyesi bu yıl yedincisini gerçekleştirdiği Yaz Okullarının açılışının geniş katılımlı törenle gerçekleştirdi. Atatürk Alanı önünde saat 17.00’da toplanan kitle, kortej halinde ada yürüyüşü gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen yürüyüşte Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Dilaver Perçin ve Arif Naci Öngören, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Saray Belediyesi Meclis Üyeleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılım gösterdi. Gerçekleştirilen ada yürüyüşün ardında saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
“ENERJİLERİNİ BOŞA HARCIYORLARDI”
Gerçekleşen açılış töreninde konuşan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban “Göreve başlamadan önce çocuklarımızın sokaklarda enerjilerini boşa harcıyorlardı. Gerçekleştirdiğimiz Yaz Okulları Projesi ile çocuklarımızın vakitlerini doğru yönde harcayarak ve geleceğine faydası olacak şekilde kullanmalarına yardımcı olduk.”dedi.
YAZ OKULLARI COŞKUYLA AÇILDI (4)“EN ÖNEMLİ YATIRIMIMIZDIR”
Saray’da gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarına da değinen Başkan Nazmi Çoban “50 yılın yatırımları ilçemizde gerçekleştiriliyor. Kanalizasyon hattımız yenilendi. Kanser eden asbest içme suyu hattımız yenilendi. Bunlar hep geleceğe dönük önemli yatırımlar. Ama en önemli yatırım gençliğe ve geleceğe yapılan yatırımdır. Onlar geleceğimizdir. En önemli geri dönüşümü olan çocuklarımıza Yaz Okulları Projemiz, en önemli yatırımımızdır.”ifadelerini kullandı.
YAZ OKULLARI COŞKUYLA AÇILDI (3)“10 ADIM 20 ADIM ÖNDE OLACAKLAR”
Başkan Nazmi Çoban konuşmasını “Yaz Okullarına giden çocuklarımız vaktini doğru değerlendirmiş olacak. İleri ki yaşantılarında bunun faydasını görerek diğer çocuklardan 10 adım 20 adım önde olacaklar. Çünkü onlar boş vakitlerini keman kursuna giderek, bağlama kursuna giderek, İngilizce kursuna giderek değerlendirmiş olacaklar. Ayriyeten Yaz Okullarında barış içinde kardeşçe birlikte yaşamayı öğrenecekler, paylaşmayı öğrenecekler.”dedi.
BAŞKAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ
Belediye Başkanı Çoban tüm kursiyer öğrencilere ve ailelerine birlikte olacakları piknik sözü vererek sürdürdü. Edirne, Kırklareli ve daha bir çok ilçelerin Saray Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu yaz okullarını örnek aldığına değindi. Belediye Başkanı Nazmi Çoban konuşmasını Yaz Okullarına katılım gösteren öğrenciler başta olmak üzere öğrenci velilerine, öğretmenlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.
YAZ OKULLARI COŞKUYLA AÇILDI (1)HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİLDİLER
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ın gerçekleştirdiği konuşmasının ardından Atatürk heykeli önünde günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Fotoğraf çekiminin ardından ise öğrencilere formaları dağıtıldı ve dondurma ikram edildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber