Yazar Haşim Korkmaz’dan Başkan Albayrak’a ziyaret

Yazar Haşim Korkmaz’dan Başkan Albayrak’a ziyaret
Yayınlama: 20.12.2017
A+
A-


Avukat ve Yazar Haşim Korkmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

“TEKİRDAĞ’DA DAHA ETKİN BİR ŞEKİLDE HİZMET VERMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Avukat ve Yazar Haşim Korkmaz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti. Uzun yıllardır Tüm Emekliler Sendikası Trakya Bölge Baş Temsilciliği görevini yürüten Korkmaz, söz konusu sendikanın 25 Aralık 2017 Pazartesi günü gerçekleştirilecek Tekirdağ Şubesi Açılış Törenine, Başkan Albayrak’ı davet etti. Sendikanın, emeklilerin haklarının savunulması ve emekliler arasındaki yardımlaşma ve dayanışmanın arttırılması konusunda önemli bir görev üstlendiğini belirten Korkmaz, önümüzdeki süreçte Tekirdağ’da daha etkin bir şekilde hizmet vermeyi hedeflediklerini söyledi.
İNSANLIĞIN KALBİ KİTABINI ALBAYRAK’A HEDİYE ETTİ
Bir süre önce yayınladığı “80’li Yıllarda Bir Dava Adamı; İnsanlığın Kalbi” adlı kitabını Başkan Albayrak’a takdim eden Yazar Haşim Korkmaz, kitabın büyük ilgi gördüğünü ve 2. baskısının yapılacağını ifade ederek, yeni romanı Canlı Bomba’nın ise Ocak 2018’de okuyucularla buluşacağını söyledi.
BAŞARILAR DİLEDİ
Ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ve yatırımları hakkında bilgi veren Başkan Albayrak, Av. Haşim Korkmaz’a sendikal faaliyetlerinde ve yazarlık kariyerinde başarılar diledi.

 

 

 

Saray Haber