Yeniden Bilecen

Yeniden Bilecen
Yayınlama: 26.11.2018
A+
A-

Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Bilecen ve mevcut yönetim kurulu üyesi Ahmet Yeni’nin listeleri yarıştı. Ortakların ve ayçiçeği üreticilerinin yoğun katılım gösterdiği Genel Kurul’da Mustafa Bilecen, Hüseyin Kurt, Yalçın Candan ve Kani Demirkapu’nun yer aldığı beyaz liste seçimin kazananı oldu.

S.S. 837 Sayılı Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 2017-2018 iş yılı Olağan Kongresi Pazar günü 10.00-18.00 saatleri arasında Tuana Düğün Salonu’nda gerçekleşti.
YÖNETİM İBRA EDİLDİ
İlk olarak Divan Heyetinin belirlendiği Genel Kurul’da divan başkanlığına İbrahim Bostancıoğlu, divan üyeliklerine Halim Günaydın ve Beytullah Ergin seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden Genel Kurul’da çalışma raporları ile Bilanço ve Gelir tabloları okunarak, ortakların oyuna sunuldu. 2013-2018 tarihleri arasında görev yapan yönetim kurulu ortakların oy birliği ile ibra edildi.

BEYAZ LİSTE SEÇİMLERİ KAZANDI
Mevcut başkan Mustafa Bilecen’in öncülüğündeki beyaz ve mevcut yönetim kurulu üyesi Ahmet Yeni’nin öncülüğündeki mavi listenin yarıştığı Genel Kurul’a,  Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi ortakları yoğun ilgi gösterdi. Saat 17.00’de sona eren oy kullanma işlemi sonrası oy sayımına geçildi. Kesin sonuçlara göre beyaz liste, Mustafa Bilecen 316, Hüseyin Kurt 313, Yalçın Candan 312 ve Kani Demirkapu 306 oyla, seçimin kazananı oldu. Genel Kurul’da Kooperatif Temsilciliklerine de Beyaz Liste’nin adayları Sezgin Çavdar, Hayri Bilgin, Nihat Ulu, Kenan Şengül, Şükrü Aydın, Ömer Kıray, Hüsnü Sezen, Mehmet Yıldız ve Hasan Bingül seçildi.

BİLECEN TEŞEKKÜR ETTİ
Genel Kurul sonrası kısa bir konuşma yapan Mustafa Bilecen, Saray Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifine yakışan bir Genel Kurul yaptıklarını belirterek, Genel Kurula katılan bütün ortaklara teşekkür etti.

Saray Haber