Yıldız Basketçiler deplasmanda farka gitti 74-45

Yıldız Basketçiler deplasmanda farka gitti 74-45
Yayınlama: 05.12.2014
A+
A-

Saray Belediyespor Yıldız Basketbol Takımı grup maçında deplasmanda Çerkezköy Dinamikspor’la karşılaştı. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar sahaya çok iyi mücadele yansıtan Yıldız Basketçiler, Dinamikspor’u 74-45 gibi farklı bir skorla devirerek, gruptan çıkma yolunda önemli bir galibiyete imza attı.
basketbol
Saray Belediyespor Pazar günü deplasmanda karşılaştığı Çerkezköy Dinamikspor’u 74-45 yendi.

Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadele takımımız sahaya şu kadro ile çıktı:
Efe Malkoç, Cansın Bağlan (18), Arda Olgaç (17), Batuhan Dedeoğlu (4 ), Batuhan Bahçe (24), Erhan Alp Kesim (9), Orkun Dündar, Kaan Cevizli, Batuhan Sağlam, Ataberk Özhan (2). Antrenör Ercan Dedeoğlu, Yardımcı Antrenör Tufan Özen.
Periyot sonuçları; 1’inci periyot 6-14, 2’inci periyot 21-31, 3’üncü periyot 34-53, maç sonucu 45-74.

DEVREYİ 10 SAYI FARKLA ÖNDE TAMAMLADIK
Maçın ilk periyotu çok sert geçerken, karşılıklı fauller maçın ritim bulmasını engelledi. 2’inci periyotla beraber Saray Belediyespor oyunun temposunu artıran taraf oldu. Tempolu hücum ederek fast break sayıları üreten Saray Belediyespor devreyi 31-21 önde kapatırken, rakibin faul yüzdesinin bizden ilk yari itibariyle daha iyi olması, sete set hücumlarda da şutlarımızın girmemesi farkın açılmasını engelledi.

HIZLI HÜCUMLAR FARKI GETİRDİ
İkinci yarıya Batuhan Bahçe, Batuhan Dedeoğlu, Ataberk Özhan ve Arda Olgaç’ın faul problemleriyle başlamamıza rağmen özellikle 3’üncü periyot çok daha düzenli hücum ettik. Bunun üstüne rakibin de top kayıpları da eklenince 3’üncü periyot ta farkı 20 sayıya kadar çıkardık. Antrenörler Dedeoğlu ve Özen son periyotta da yaş olarak küçük oyuncular süre vererek, oyuncuların tecrübe kazanmalarını sağladılar. Süre şansını iyi değerlendiren oyuncular mücadeleci oyunları ile de farkın azalmasını engellediler.

ÖZEN; SAHADAN İYİ BİR SONUÇLA AYRILDIK
Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Yardımcı Antrenör Tufan Özen şunları ifade etti:
“Kazanmamız gereken bir maçtı. Faul sıkıntısı yaşamamıza rağmen sahadan iyi bir sonuçla ayrıldık. Oyuncularımızı mücadeleci ve istekli oyunlarından dolayı kutluyorum.”

GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ
Karşılaşma boyunca pota altında etkili bir oyun sergileyen Batuhan Dedeoğlu maçı ve takımın durumunu şu şekilde değerlendirdi:
“Yıldız takım benim ve takım arkadaşlarım için önemli bir yer taşıyor. Şuan yıldızda çok güzel bir rotasyon yakaladık. Bu bizim tecrübe kazanmamız açısından değerli. Bugünkü Dinamik maçına gelirsek, öncelikle çok güzel bir takım görüntüsü sağladık. Gerek oyunda olan arkadaşlarım gerek benchte olan arkadaşlarım olsun hep birbirimizi destekleyerek çok güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyetlerin devamını getirip gruptan çıkmak için çok çalışıyoruz. Bütün takım arkadaşlarıma ve koçlarıma teşekkür ederim. Bütün Saray Halkını pazar günü ev sahibi olduğumuz Çorlu Belediye maçına bekliyoruz. Gelen herkese şimdiden teşekkürler.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber