Yüceer Tekirdağ’ın Kurtuluşunu kutladı

Yüceer Tekirdağ’ın Kurtuluşunu kutladı
Yayınlama: 12.11.2016
A+
A-

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yüceer, “Bugün Tekirdağ’ımız için bizler için gurur günü, onur günüdür. Özgür ve bağımsız yaşadığımız bu yaşadığımız bu topraklarda Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun coşkusu ve mutluluğunu yaşıyoruz ”dedi.
candan-yuceer-net
“94.YIL COŞKUSUNU VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Yüceer mesajında, ”Bugün Tekirdağ’ımız için bizler için gurur günü onur günüdür. Özgür ve bağımsız yaşadığımız bu topraklarda Tekirdağ’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yılının coşkusunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tekirdağ, 13 Kasım’da Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde başlatılan Kurtuluş Savaşı’nda en ön saflarda yer almakta bir an bile tereddüt etmedi. Bağımsızlığından ödün vermeyen güzel ilimiz, bu topraklarda özgürce yaşamamız için emperyalizme başkaldırdı; can verdi, kan verdi.  Vatanımızın işgaline karşı, en güzel direniş örneklerinden birini göstererek tarihin altın sayfalarında yerini aldı.Bu fedakârlıklarını ne yapsak ödeyemeyiz.
“TEKİRDAĞ ATATÜRK’ÜN AÇTIĞI AYDINLIK YOLDA YÜRÜMEKTEDİR”
Tekirdağlı hemşerilerim, bu topraklarda kardeşçe, birlik beraberlik içerisinde bağımsız olarak yaşamanın, barışın, huzurun, değerini çok iyi bilmektedir.Cumhuriyetin ve Cumhuriyetin değerlerini özümseyen Tekirdağ dün olduğu gibi bugün de Atatürk’ün açtığı aydınlık yolda yürümektedir.Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘’Tek bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak.’ Bizler de atalarımızın emaneti güzel ülkemizi ve şehrimizi hak ettiği şartlara ulaştırmak için yılmadan, yorulmadan çalışacağız.
“ULU ÖNDER ATATÜRK’ÜN EMANETLERİNE HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Kurtuluş Savaşı’nın önderi, büyük devrimlerin öncüsü Ulu Önder Atatürk’ün hürriyet aşkının filizlendiği bu topraklarda, işgalden zafere, zaferde Cumhuriyete giden bu yoldaemanetlerine her zaman sahip çıkacağımızın sözünü veriyoruz. Tekirdağ’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 94.yıldönümünü kutluyor; başta Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Saray Haber