Damlalar Grubu müzik resitaline hazırlanıyor

Damlalar Grubu müzik resitaline hazırlanıyor
Yayınlama: 24.10.2014
A+
A-

Eğitmenliğini Süleyman Erdegül’ün yaptığı Damlalar Grubu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birbirinden başarılı 24 öğrencinin yer aldığı grup Mustafa Elmas Arcı Anadolu Lisesi’nde sürdürdüğü çalışmalarla Tek Rumeli TV’de Gallis’in sunduğu programa hazırlanıyor.
Damlalar Grubu müzik resitaline hazırlanıyor2
Beş yıldır müzik serüvenini başarı ile devam ettiren Damlalar Grubu, Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi’nde çalışmalarına devam ediyor.

DAMLALAR GRUBU TEK RUMELİ TV’DE SAHNE ALACAK

15’i keman, 9’u gitar olmak üzer toplamda 24 öğrenci ile çalışmalarını devam ettirdiklerini söyleyen Müzik Eğitmeni Süleyman Erdegül, “Damlar Grubu kısa süre içinde Tek Rumeli TV’de Şarkıcı Gallis’in programına katılacak. Programda Gallis’in solisti Fulya güzel sesi ve yorumuyla bizlere eşlik edecek. Sevgili Gallis daha önce birçok defa Damlalar Grubu’nu programına konuk etti. Bizlere sunduğu bu desteğinden dolayı kendisine ve Tek Rumeli TV’nin sahibi Atilla Baykal’a teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere kapılarını açarak çalışmalarımızı rahat bir ortamda yapmamızı sağlayan Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi İdarecilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber