“Ahmet Çetin emanetini geri aldı”

“Ahmet Çetin emanetini geri aldı”
Yayınlama: 22.11.2022
A+
A-

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda görev teslim töreni gerçekleşti. Yeni seçilen Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile görev teslim töreninde konuşan Süleyman Kozuva, “Biz daha önce bu yönetimi Ahmet Çetin başkanımızdan devralmıştık. Aslında kendisi bir bakıma emanetini geri aldı.” dedi

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimi, Çerkezköy Adliyesinde gerçekleşen mazbata töreninin ardından odada bir devir teslim merasimi yaptı. Kurban kesiminin ardından yeni yönetim kurulu üyeleri ve Çerkezköy TSO yeni başkanı Ahmet Çetin, toplantı salonunda basın mensuplarını ağırladı.

“DÜNLE AYNIYSANIZ, ZARARDASINIZ DEMEKTİR”

Devir teslim töreninde konuşan Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin, “Bizden önceki yönetimler bu odaya gerçekten güzel şeyler kattı. Bizim görüşümüze göre dünle aynıysanız, zarardasınız demektir. Asıl başarı, başkanlığı kazanmak değildir. Bu nedenle biz, bizden önceki yönetimlerin yaptıklarını geçmeliyiz. Bugüne kadar Süleyman Kozuva başkanlığında odanın yaptığı faaliyetleri takdirle izledik. Bugünden itibaren biz yapacağız, kamuoyu da yaptıklarımızı, yapmadıklarımızı değerlendirerek bizim başarımızı ölçecek. Ben Kozuva başkanımıza, bizi destekleyen üyelerimize ve yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

“DESTEKLEDİK”

Akabinde Süleyman Kozuva da bir konuşma gerçekleştirerek Çetin ve yönetimini tebrik ettik. Programda konuşan Kozuva, “Biz daha önce bu yönetimi Ahmet Çetin başkanımızdan devralmıştık. Aslında kendisi bir bakıma emanetini geri aldı. Biz de elimizden geldiğince destekledik.” dedi. Ayrıca Kozuva, KOBİ’lerin önemli olduğunu da ifade ederek yurtdışı gezilerinin devamlılığını talep etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber