Başkan Erkiş: Mezbahadan vazgeçildi

<strong>Başkan Erkiş: Mezbahadan vazgeçildi</strong>
Yayınlama: 03.12.2022
A+
A-

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş yapımı yılan hikayesine dönen Saray Mezbahasından vazgeçildiğini açıkladı. Mezbaha projesinin parası ile Safaalan, Çukuryurt ve Beyazköy Mahallerine Düğün Salonu yapılacağını açıklayan Başkan Erkiş, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan Spor Salonu sözü de aldıklarını belirtti

Saray Belediye Meclisi 2022’in son meclis toplantısını Perşembe günü saat 16.00’da Atatürk Kültür Merkezi Ali Gürsu Ergene Toplantı ve Nikah Salonunda gerçekleştirdi.

İlgili gündem maddelerinin komisyonlara havale edildiği mecliste, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’in ilçede hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden hala umutlu olduğunu söyleyen Başkan Erkiş, Bu umuda karşın gece yarısı da olsa birbirimizi kontrol etmeyi ihmal etmiyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin daha önce açıkladığı mezbaha projesinden vazgeçildi. Mezbaha projesinin ikamesi olarak karşımıza 3 tane düğün salonu projesi çıkıyor. Yatırım planına alınan bu 3 düğün salonu eş zamanlı olarak Safaalan, Çukuryurt ve Beyazköy Mahallelerimize yapılacak. Düğün Salonlarının 2023’ün sonuna kadar tamamlanacağını öngörüyoruz.

Yine Kadir Başkanımızdan spor salonu sözü aldık. Kendisi Spor Salonunun yerini hazırlayın dedi, İmar Müdürlüğümüz kısa sürede spor salonun yerini belirledi.

Şuanda bir otogar projemiz yok. Mevcut otogarın ortasındaki sevimsiz eklenti kalkarsa orası bir on yıl daha bize yeterli gelir.

Galata Deresi’nin yanına yapılacak spor park ihalesi yapıldı ama ihale bedeli düşük bulunduğu için ihaleye katılan olmadı. İhale bedeli yeniden belirlenecek ve kısa sürede ihaleye çıkacak. 2023 yılında spor parkı bitirip vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz.”






Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber