Sezgin Coşkun’dan Saray Belediyespor’a ziyaret

Sezgin Coşkun’dan Saray Belediyespor’a ziyaret
Yayınlama: 03.07.2015
A+
A-

Eskişehirspor takım kaptanı Sezgin Coşkun, Saray’a gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Saray Belediyespor Yöneticileri ile görüşen Sezgin Coşkun, yeni sezonda Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Saray Belediyespor’a başarılara dileyerek, Kulüp Yöneticisi Levent Köksalan’a formasını hediye etti.
sezgin coşkun
COŞKUN BAŞARILAR DİLEDİ
Çerkezköy’den öğretmeni olan Saray Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Köksalan, Kulüp Yöneticileri ve futbolcularla biraraya gelen Çoşkun, 5 numaralı formasını Köksalan’a hediye etti. Saray Belediyespor’a Süper Amatör Lig’de başarı dileyen Sezgin Coşkun, Tekirdağ takımlarının elde ettiği başarıların kendisini bir hayli mutlu ettiğini ve gururlandırdığını söyledi.
KÖKSALAN’DAN SEZGİN COŞKUN’A TRANSFER TEKLİFİ
Başarılı futbolcuya ziyaretinden dolayı teşekkür eden Saray Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Levent Köksalan, Sezgin Çoşkun’u Saray Belediyespor forması altında mücadele ederken görmek istediğini belirterek, transfer teklifinde bulundu. Öğretmenin bu teklifinin kendisi için gurur verici olduğunu söyleyen Sezgin Coşkun, Eskişehirspor’la bir yıllık kontratı olduğunu belirterek, Köksalan’ın esprili teklifine şimdilik olumsuz yanıt vermek zorunda olduğunu ifade etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

Saray Haber